OPENINGSTIJDEN

Rendementsweg 2-B
3641 SK Mijdrecht

0297 – 21 45 40
maandag t/m vrijdag
08:30 – 17:00

notarissen@kroesnotarissen.nl

SPECIALISATIES

Familiepraktijk

Onze juridische medewerkers zijn gespecialiseerd in het opmaken van testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, voogdijregelingen, schenkingsakten en de afwikkeling van nalatenschappen (zie estate-planning).

Agrarisch specialisme

Naast estateplanning is mr. Fred Kroes gespecialiseerd in het agrarisch recht, bedrijfsopvolging, ruilverkaveling, landschapsbeheer etc. behoren tot zijn werkterrein. Vele agrariërs in – en uit de omgeving van De Ronde Venen hebben de weg naar zijn kantoor gevonden.

Ondernemings- en vennootschapsrecht

Ook voor het oprichten van V.O.F.’s, BV’s, Stichtingen, Verenigingen e.d. beschikken notaris Kroes en zijn medewerkers over meer dan voldoende kennis om u van dienst te kunnen zijn.

Estateplanning (Verminderen en voorkomen van belastingheffing)

Notaris mr. Fred Kroes is lid van de vereniging van Register Estate Planners (REP). Deze vereniging stelt aan haar leden hoge eisen betreffende ondermeer kennishandhaving/verdieping van haar leden, welke kennis door middel van verplichte periodieke bijscholing op niveau wordt gehouden. Voor de meer ingewikkelde vermogensplanning, zowel bij leven als krachtens testament, bent u bij notaris mr. Fred Kroes aan het goede adres.

Onroerendgoedpraktijk

In de onroerendgoedpraktijk zijn er specialisten aanwezig op het gebied van aan- en verkopen van o.a. woonhuizen, bedrijfspanden, woonschepen (waterbungalows) alsmede de financiering daarvan.

Projectontwikkeling

Tevens hebben wij de specialisten in huis op het gebied van nieuwbouwprojecten. Splitsingen in appartementsrechten en uitgift van grond in erfpacht behoren ook tot onze werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over een van onze specialisaties? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier en we helpen u graag verder.